miercuri, 27 noiembrie 2013

Am văzut o doamnă în vîrstă întrebînd preotul dacă are delegaţie de la Dumnezeu ca să se poată spovedi la el

Eu iubesc femeile prin delegaţi, aşa cum îmi manifest patriotismul prin parlamentari. Ce s-ar întîmpla cu mine ca atîtea mîini delicate unse cu toate cremele concepute de om să-mi treacă prin păr? Categoric mi-ar lua toată inteligenţa şi nu aş mai şti că efectele globalizării îmi scade virilitatea şi nu ar fi exclus ca din cauza frumuseţii lor să încurc solstiţiile cu echinocţiile şi să produc dezordine şi prin univers. Ce aş face dacă cea cu părul negru ca o negaţie mi-ar spune că de o jumătate de oră sînt tătic că a rămas însărcinată cu mine? După cum mă cunosc cred că aş căuta sit-ul acela de pe internet cu toate produsele posibile şi aş începe aprovizionarea pentru botez.

Vreau să am legături strînse, armistiţii semnate, jurăminte trase la xerox în mai multe exemplare cu doamnele, dar prin intermediul delegaţilor. Îmi doresc ca  actele să fie în regulă, cu proces-verbal în care eu să semnez de predare şi celălalt de primire. În anexe pot trece absolut tot ce i-am cedat de bună voie. Este legal şi nu contravine directivelor europene privind lăsarea luminii aprinse pe coridor în timp ce un bărbat şi o femeie îşi caută marginile, fiind în pialea goală  în camera erotică. Pot fi trecute buzele şi  formă acestora. Dacă seamănă cu o fundă sau  cu un arc de cerc în extaz, dar categoric trebuie menționat ce şcoli de iubire au absolvit franceze, germane sau au făcut ucenicie prin boscheții din fața primăriei, sînii cu gramele aferente de lumină din ei, coapsele avînd capacitatea energetică da a pregăti îndreptarea tulpinilor de trandafiri. Incultura în a face dragoste este similară cu lipsa de maniere elegante faţă de profesori și bunici.

Am, deja, inima numai cusături, parcă ar fi un sac de hîrtie creponată în care se zbate o vietate să iasă afară din cauza femeilor ce m-au părăsit clandestin şi nu mai vreau să o mai aduc pînă în punctul maxim de excitare care să o determine să decreteze legea marţială. Iubirea este o călătorie de adoraţie cu o persoană pe care nici nu o cunoşti, străină de cele mai multe ori, etapă în care poţi delega pe oricine să te reprezinte, mai ales cum sînt eu ocupat cu disciplinarea clasei muncitoare şi conceperea de manifeste. Pentru că noaptea lustruiesc cuvintele mai rău ca un ginerică pantofii de lac, nu am nici autoritatea zăpezii de a face ordine în bătăile inimii. Cînd vedeţi salvarea la mine la poartă să ştiţi ori că am văzut o doamnă pe stradă de puteam să mă odihnesc la umbra sînilor ei şi mi-a dat metabolismul peste cap ori vreo adolescentă m-a rugat să îi fac găuri în talpile pantofilor cu degetul arătător ca să ştie încotro merge. Nu îi pot permite nimănui să spună, ăsta este atît de spontan, încît îi dă drumul unui ţînţar într-o cameră goală şi întunecată să vadă dacă înțeapă pe cineva sau cineva îl strivește cu o revistă de modă pentru femei. Din această cauză  am atîtea delegaţii semnate pentru  ţînţarii din cartier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu