joi, 29 august 2013

Dacă pe unde umblu eu sînt mii de piramide de prostie, pustiuri nelimitate de incultură, milioane de sclavi sub acoperire vreau să am în fruntea ţării un faraon

Sînt profesoare care țin în erecţie clase întregi de adolescenți, apoi se duc acasă și spală vasele de la bucătărie, calcă rufe. Lasă în urma lor  răniţi, dezolaţi, învinşi pe timp de pace fără să le pese. Acesta este şi motivul pentru care învăţămîntul românesc şi-a scos de cîţiva ani de la guvern decizia de demolare. Această indiferenţă pentru sperma tineretului român eu nu am mai văzut, decît la popoarele primitive. Tineri ţării sînt trataţi de politicieni ca nişte bucăţi de carne proaspătă cu studii  care îţi spun: întoarce-te cu spatele că mă masturbez cît timp măcelarul îşi fumează ţigara. Ştiu că noi sîntem formaţi mai mult din ceaţă, întîmplări primăvăratice şi fantezii, dar acest lucru nu mă împiedică să rostesc că atunci cînd trupul este în flăcări este bine să-i punem o compresă cu apă rece pe epiderma care îl ţine prizonier.

Sînt eleve care ţin în erecţie  zeci  de profesori, ore în şir, apoi se duc acasă dau drumul la muzică şi se tăvălesc în visele lor, dar nu le interesează, ca de altfel pe nimeni în această ţară, că de ciudă unii dintre ei vor lua prînzul pe o bancă din parc, că unii dintre ei vor sărbători cu şampanie şi alune trecerea la andropauză, şi de aici înainte se vor ocupa numai să cureţe  aleile cimiterelor. Comenteză cu cîte o colega la telefon că cel mai bine a făcut dragoste în timpul orei de matematică de la care a chiulit. Nici nu a mai întocmit un proces verbal de iubire că dacă va rămîne însărcinată copilul trebuie să semene cu profesorul  de la a cărei oră a absentat. S-au lăsat priviţi de un grup de soldaţi ce păzeau patria din aer din nişte baloane, de doi pensionari de la etajul superior însă le facea mare  plăcere pentru că de cînd am intrat în Uniunea Europeană nu mai refuză dragostea în trei.. Simţurile  lor devenite agresive şi din cauza temperaturilor ridicate fac zgomot specific iubirii de parcă ar primi vreo diplomă de merit. Se comportă cu bietul cearşaf ca şi cînd tot ce aveau în inimă a fost transplantat în creier.

Alerg printre cei vii pe străzile oraşelor şi îmi aranjajez, părul, gulerul cămaşii pentru a fi pregătit în orice moment să fiu fericit. Viaţa a devenit imposibilă pe Aleea Teleajănului numărul doi unde locuiesc. Elicopterele ne survolează tristeţile de două ori pe zi, poliţiştii îşi aruncă legitimaţiile de servici şi cărţile de identitate, spunînd că au fost îmbrăcaţi cu forţa în aceste costume în momentul cînd ziarişti străini au venit să facă reportaje despre cum sînt păzite bunurile orînduirii capitaliste. Tot poporul se află într-o erecţie pelungită, am avut o miss ca şefă a deputaţilor, avem o miss la ministerul transporturilor, avem o miss candidat la funcţia de preşedinte al ţării. Eu pînă acum mă duceam la curve peste hotare, acolo partidele de dreapta nu-ţi impun să porţi prezervativ şi nici nu eşti taxat ca la noi cu ora. Pentru cei ca mine, care venim din ţările colonizate, se stinge lumina pe gratis ca să nu se vadă culoarea jartierelor, ne lasă să privim pe degeaba Turnul Eiffel pînă la etajul trei în timp ce se încheia preludiul. Actul sexual în ţările occidentale este unul total democratic.

Cu o asemenea clasă politică, ce ţine în erecţie un popor religios şi ruşinos, mă aştept ca primul înviat pe teritoriul patriei noastre să fie tot unul în erecţie iar măgarii care nu mai vor să pască pe marginea şanţului şi înghit cutii de ginseng şi fac jogging în jurul Palatului Parlamentului să fie castraţi de canibalii care nu au mai avut loc în iad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu