sâmbătă, 20 iulie 2013

Eu am intrat în tine deghizat sub forma unui atom și vreau să mă asigur că chipul meu va crește din nou luminos

Lasă-mi mîinile să se maturizeze pe șoldurile tale. Îngăduie-mi să-ți stăpîneasc agresiunea de pîrîu învolburat a sîngelui tău tînăr. Permite-mi să-ți opresc sirenele care anunță că ți-ai deschis grădinile spre paradis. Dă-mi  întreaga libertate ca mîinile mele să facă pe turistele prin candoarea detaliilor trupului tău și să-ți fixeze ceasurile din casă după fusul orar al iubirii ce trece exact pe marginea patului tău. Acest studiu didactic al zonelor unde carnea ta este într-o sărbătoare ascunsă este necesar pentru mesajele pe care vreau să le scriu în tine.

Ca să nu te risipești în lumină am pus o pilotă pe tine, te-am acoperit cu cele mai scumpe blănuri lume să-ți țină cuvintele calde, poate vrei să vorbești despre dragoste. Biblioteca cu spaime am încuiat-o pentru ca tu să nu mai ai posibilitatea să împrumuți cărți ce te incită să treci de la creștinism la mahomedanism.  Frumusețea ta pentru a nu mai fi așa de necruțătoare i-am dat o hartă să viziteze trandafirii aflați în stare de extaz. Trandafirii, mai ales cei tineri, devin atenți la încercările soarelui de a-ți înțepa sînii cu razele să vadă dacă nu acolo este locul unde iau naștere fotonii. Chipul meu  vreau să crescă în tine fără să facă lumina implozie. De asta te rog să faci comerț cu dulciuri și să arunci peste bord umbrele pe care corăbii anonime ți le care prin sînge. Ai grijă să acostezi pe țărmul unei țări puternice în care neajunsurile să fie numai de natură poetică.

Lasă-mă să-ți adun aerul pe care îl respiri să fac din el un anotimp nou și proaspăt. Dă-mi voie să-ți sponsorizez apăsarea  sfîrcurilor tale pe pieptul meu unde întunericul zilelor apuse a uitat o mînă de păr. Înmulțește-ți controalele pe care gura ta le face să vadă dacă m-am cristalizat în întregime, rezolvă cu ajutorul formulelor frecării riscul de a depărta prea brusc coapsele sau de a te lăsa prea brusc pe spatele cotropit abuziv de alunițe. Mai am un pic și dau sentința de aliniere a simțurilor după planetele solare, așa că fă bine și găseşte-ți una din acele poziții coruptibile. Împinge-mă încet în mirosul tău ca pe un corespondent al celulelor incendiate, șterge-mi respitația cu pielea ta ca să nu îmi mai amintesc mirosurile altor femei. Declară-mă un parc cu atracții prin care visele tale să se plimbe de mînă cu visele mele. Inima mea vreau să crească în tine performantă și  să participe la toate conferințele unde se studiază componentele zborului pentru a putea recunoaște în tine drumul proriului meu sînge.

 Vezi că am trecut la o temperatură superioară și nu mai pot să-mi stăpînesc trupul, lasă văzduhul să se verse în tine, așează-ți stelele și senzațiile în interior ca totul să fie confortabil, înălțător și primordial. Eu am intrat în tine deghizat sub forma unui atom și vreau să mă asigur că chipul meu va crește din nou în siguranța.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu