miercuri, 24 aprilie 2013

Pudriera cu umbre artistice
1. I-am spus să nu mai pună poeme în ciorbă că-mi produce un haos emoţional în stomac şi-mi agravează dorinţa de a face dragoste.

2. Cînd am întrebat-o pe cine a iubit cel mai pătimaş pe lumea aceasta, mi-a răspuns că eu mă clasez pe locul doi,  pe cei după locul unu nu-i mai ţine minte.

3. Doamnele folosesc caloriferele apetisante din fese şi în timpul verii, de-aia şi întreţinerea unei femei costă foarte scump.

4. Femeia poare fi comparată cu o cameră imensă într-un palat al perpetuării şi cu cît ea este mai inteligentă cu atît ecoul se propagă mai încet.

5. Dacă vedeţi o femeie tristă în dormitor să ştiţi că s-a scumpit aerul şi ea nu mai are spaţiu suficient pentru a se dezbrăca.

6. Iarna care a trecut am făcut un copil de zăpadă în curte foarte frumos. O doamnă care trecea pe stradă şi ştiam că nu are copii se apropie de mine şi zice; "L-aş înfia eu, dacă ar avea testul de paternitate făcut!"

7. Sînii femeilor sînt cele mai frumoase vase concepute de cineva în această lume pentru a păstra laptele.

8. Femeia este singura săgeată inteligentă care ţi se înfige în inimă şi nu mori.

9. Am auzit de femei ce au rămas însărcinate după ce au făcut baie. Singura explicaţie dată de medici a fost aceea că bărbaţii cînd iubesc devin invizibili şi zburători.

10.Dacă iei un ovul de la o negresă şi îl transferi la o englezoaică în actele de stare civilă va apărea, copil african emigrat în Anglia.

11.Lacrima unei femei reprezintă o fotografie lichidă unde poţi vedea bărbaţii cu care a făcut dragoste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu