luni, 22 aprilie 2013

Pudriera cu substanțe de fecundat
1. Bine că are și colegul nostru decedat un copil. După  un an de cînd se ridicase la ceruri văduva îi  născuse un băiețel.


2. O domnișoară care rămăsese însărcinată de o jumătate de oră și îmi șoptise la ureche că vrea gemeni era foarte îngrijorată că nu are de unde să cumpere lapte praf.


3. Am cunoscut pe cineva care era proprietarul unei industrii de seducere a tinerelor. Înainte de a face dragoste cu ele căutau cu ardoare împreună în cartea de telefon numele copilului pe care urma să îl conceapă.


4. O tînără profesoară ce îmi preda în particular dialectul ce se vorbeşte în rai, nu voia să se urce în avion nici în ruptul capului. Avea o spaimă teribilă să nu pice avionul și laptele din sînii ei să devină lapte praf, ne mai avînd cu ce să hrănească viitorul copil.


5. Șefa de partid din cartierul meu de cîte ori făcea dragoste cu vreun membru de partid, nu spunea că a avut orgasm, țipa că a fost jefuită de ovule și că trebuie neapărat să-i aducem infractorul înapoi pentru reconstituire.


6. O colegă foarte amabilă îmi spunea că este dispusă să-mi înfieze copilul pe care urmează să-l conceapă în următoarea oră.


7. Noi explorăm interiorul femeii cu atîta înverșunare ca să știm unde doarme nouă luni viitorul nostru copil.


8. Cei doi parteneri nu vorbesc în timp ce fac dragoste pentru că a concepe un copil nu-i un discurs despre orgasmul repetat ca despre simbolul creaţiei.


9. Pentru a găsi intrarea într-o femeie e de ajuns ca gura ei să-ți deslușească cuvintele fanteziei din trup, dar să concepi un copil este nevoie de un concurs intim pentru alegerea suzetei.


10.Nu pot fi însărcinată, răspunde tînara doctorului, pentru că toți cei cu care am făcut dragoste mi-au spus că lucrează la fabrica de prezervative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu