joi, 25 aprilie 2013

Pudriera cu praf cosmic
1. Am rămas uluit să constat că moartea mea este născută în aceeaşi zi şi în acelaşi an cu mine.Nu am mai spus la nimeni, îmi era ruşine de lume să am o soră geamănă aşa de urîtă.

2. Sînt mai liniştit de cînd am aflat că toate afecţiunile de care sufăr eu, suferă şi toamna.

3. Am o subalternă cu ţîţele mari şi fundul identic cu al Marilyn Monroe şi i-am trecut ca principală sarcină de serviciu să mă iubească.

4. Cred că fotografia este singurul loc din lume unde mi se permite să fiu fericit şi să să refuz moartea.

5. Cine merge să înveţe carte, la facultate sau la cursuri postuniversitare, nu ar trebui să ia toate organele cu el. Ar trebui trimis numai capul la şcoală pentru că celelalte, cum ar fi ficatul sau glanda tiroidă, au un protocol biologic încheiat cu cerul să funcţioneze după aceleaşi reguli ca înaintaşii lor din părinţi şi bunici.

6. Inima femeilor este la fel ca un carburator de benzină, dacă are impurităţi funcţionează intermitent, se tînguie a pustiu mai ales cînd vede că şoferul nu are carnet de conducere.

7. Iubirea reuşeşte să topească tot în jurul ei, numai colesterolul din arterele mele rămîne intact..

8. Săruturile femeii aşteaptă nerăbdătoare la linia de start în speranţa că la finele cursei vor fi trecute în actele de stare civilă.

9. Femeia pe care am cunoscut-o într-o staţie de tramvai, cînd m-a invitat la ea acasă, am constat că are în ghivece  numai plante toxice. Era convinsă că acestea îi vor otrăvi singurătatea şi va scăpa de ea.

10.Umbra unei femei frumoase este un tratat de estetică ţinut ascuns.

11.Unele femei spală raţele albe cu ariel în virtutea obiceiurilor casnice.

12.Am asistat la un experiment al perpetuării, mamă şi fiică au plantat cîte o sămînţă de mac. Greu de explicat, dar iubirile trecute ale mamei s-au transformat într-un roşu solar, iar în celălalt mac de-abia se vedea răsare soarele.

13.Ştiu că toate formele de iubire au fost arhivate în amintiri şi memorii, ce fac eu acum este numai un exerciţiu suplimentar de atenuare a regretelor, reaşezîndu-le în albume din foiţă de argint pentru a le păstra detaliile.

14.Risipa de timp din celulele femeilor este o planificare dezordonată a mişcării pămîntului în jurul soarelui specifică zeilor.

15.Singurul parametru de măsurare a iubirii este reprezentat de înălţimea cuvintelor care o exprimă.

16.La femei orişice formă de obrăznicie a trupului este acceptată cu mare plăcere.

17.Femeile cu mici defecte sînt dorite mai mult de inimile bărbaţilor, sperînd că trusele lor de gesturi au mai mult har.

18. Femeile cînd nu reuşesc îmbrăţişări perfecte se scuză că acest lucru s-ar datora rezervelor prea mari de iubire din braţe.

Un comentariu:

 1. Am auzit la Tv acum vreo doua zile o expresie !
  Mireasma Lunii !
  Azi noapte, am dechis geamul larg. Vedeam luna foarte clar si foarte bine . :)
  Am tras aer adanc in piept o data, de doua ori.
  Se auzeau pescarusi si mirosea a gaze de esapament !
  Am aprins o tigara dar am ramas cu o mare curiozitate .
  Oare cum miroase luna ?

  RăspundețiȘtergere