miercuri, 2 ianuarie 2013

Confortul din alimente1. De revelion, i-am pus unui politician o grenadă mică,de ultimă generaţie, într-o bomboană pe care a înghiţit-o cu lacomie, cum îi este obiceiul. După aceea i-am spus, evacuează doctrina din tine că în curînd o să explodezi.


2. Am făcut revelionul pe malul unui rîu împreună cu cîteva sticle de vin, iar femeia căreia îi cunosc bine relieful  pe partea cealaltă a rîului într-o vilă cu un patron, ce spunea că are în proprietate cîteva aurore boreale. Spre ziuă am ţipat cît m-au ţinut puterile, cucoană, vezi că te dezbracă fără ca tu să simţi.


3. În timp ce părinţii aşezau masa de revelion după un scenariu avangardist, cei doi tineri care se plimbau în jurul mesei ca două planete îndrăgostite s-au oferit să se ducă după vin în pivniţă. După ce au făcut dragoste băiatul îi spune fetei, e mult mai frumos la voi în pivniţă, decît în sufragerie.


4. Toate bucatele pe care le consumam la un prieten, spunea el că sînt la fel de dulci ca soţia lui. Într-una din zile cînd m-am dus la bucătărie să iau un pahar de apă, nu mică mi-a fost uluirea cînd am văzut că doamna complet goală învîrtea într-o cratiţă. Ea aşeza moleculele din bucate după ordinea în care iubirea îi cucerea celulele.


5. Cîteodată simt cum mama îmi umblă prin sînge cu polonicul în mînă, întrebînd-mă dacă ciorba este prea fierbinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu