marți, 25 septembrie 2012

Cîteva exerciţii de făcut bani

Pentru că se îneacă tot mai mulţi tineri, în ultimul timp, în apele iluziilor, deşi mai tot timpul este frig la noi în ţară, deschideţi o şcoală de pontoane unde oamenii să fie învăţaţi să se salveze cînd sărăcia le depăşeşte bărbia. Pretindeţi de la fiecare cursant un vot pentru căderea guvernului.
Dacă sînteţi un bărbat ce aţi fost alăptat cu biberonul, puneţi-vă potcoave şi lăsaţi-vă călărit pe ruta Ploieşti-Bucureşti la preţul unui taxi sau a unui vultur cu volanul pe dreapta. Puteţi să urcaţi undeva sus, eventual pe inimă şi să plimbaţi turiştii cu deltaplanul pe deasupra femeilor frumoase pe care le-au visat, folosind tariful porumbeilor voiajori.
Avînd trusa de scule de reparat zgomotele completă, puteţi trece la repararea vibraţiilor. Am văzut mulţi bărbaţi la cărora le zornăie nasturii de la haină sau mărunţişul din buzunare cînd o tînără trece pe lîngă ei, mestecînd gumă fabricată din păpădie amestecată cu singurătate. Se cîştigă bine şi în domeniul acesta, puteţi încasa un cent pentru două vibraţii.
Sînt multe meserii bune oferite de guvern, cum ar fi; împuşcatul pe străzi a melancoliilor, controlori de bilete la trenurile de diabetici, aici plata se face în cuburi de zahăr, curăţarea ţevilor de aur pe unde intră apa în casa iubirii. O afaceră bună este să fii bodyguard pentru inimile politicienilor, nu le iau cu ei la serviciu să nu devină prea subiectivi, la parlament se gîndeşte cu seiful.
Dacă eşti femeie numai din sucurile naturale poţi face avere, strîngi între pulpe portocale sau căpşune şi vinzi paharul de suc, sub denumirea de "nectarul marchizului", cu doi euro. Poţi fi asistentă medicală să bandajezi rănile alegătorilor pricinuite de promisiuni şi minciuni.
O meserie deosebită şi rară este aceea de a coafa cuvintele şi de a le trimite la plimbare într-un text. Ca să nu exprime adevărul le aplici un strat subţire de fixativ. Trebuie să ţii minte, în astfel de cuvinte nu mai poţi  depozita universul. Acest meşteşug se  plăteşte în meteoriţi, iar în caz de criză cosmică plata se face în comete sau curcubee.
Deasemenea, poţi închiria spaţiul de la o filială a iubirii, trei euro metru patrat. Se pot face transfuzii de sînge, de la trandafiri la femei, să li se rotunjească şoldurile, se poate înfiinţa o reţea de iluminat public cu energia electrică produsă de sîni sau curentul electric produs astfel poate fi stocat în baterii, folositoare pentru cămăşile bărbaţilor timizi sau al celor care nu pot funcţiona normal din cauza înfrîngerilor.
Dacă nimic nu merge din ce v-am recomandat, aveţi la îndemînă blocul să va probaţi aripile.

4 comentarii:

 1. De fiecare data cand va citesc postarile raman cu un sentiment de frustare. Va ador pentru modul in care scrieti si va urasc din acelasi motiv. :) Asa cum spunea o prietena :"E genul de scriere care te face sa vrei sa mori fiindca te recunosti incapabil sa scrii la fel." :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă sufletul ar fi critic literar, nu cred că ar reuşi să facă o apreciere mai sugestivă, decît dumneavoastră.

   Ștergere
 2. Sunt de acord cu Tina!

  Dar este si complicat sa postezi pe blog :(

  RăspundețiȘtergere
 3. Exercitiile de facut bani pot fi multe numai ca de vreo cateva guverne incoace se tot da la capul celor care le incearca in asa fel incat orice idee ai avea, vei fi sufocat in fasa...breslele dispar, mandria de breslas s-a transformat intr-o mica ciupeala la buzunarul clientului.Nici de exercitii nu-ti mai arde daca nu te incurajeaza nimeni.

  RăspundețiȘtergere