luni, 20 august 2012

Revoltă împotriva apei

Ca să putem juca mai lejer barbut cu articolele din constituţie trebuie să avem părul ras la subraţe să se vadă că aici unde nu a pătruns democraţia sîntem la pubertate. Avînd axila liberă putem muta mai uşor semnele de circulaţie pe unde trec norii şi doctrinele politice. De cînd tot plouă cu vin, adică de la alegerile locale pînă acum, roşiile s-au copt înainte de vreme şi trebuie culese, dar pentru că la noi toate sînt trase păr este indicat să nu avem piedici, măcar la subsuoară.


În trusa de gesturi a politicienilor am văzut scene în care ţin la subraţ proiectile lucrate din texte războinice pe care le folosesc împotriva adversarilor, deci ei, nu se rad. Acum, ştiţi şi dumneavoastră că partidele au luat fiinţă şi după anumite categorii de miros care au fost trecute în statul fiecăruia.
Dar să nu mă pierd în filatelia amănuntelor şi să vă spun ce am păţit la un miting. Era un protest împotriva unora care după ce naufragiase Arca Speranţei la intrare în Bucureşti i-au furat şi elicea şi cîrma şi le-au vîndut unui concern german ce se ocupa cu cumpăratul de fier vechi. Toţi ţipau, scandau împotriva apei, a răpitorilor din apă, dar şi contra unor scoici care tocmai oase cîte o perlă. 


Unii, cu stele pe umăr beau ceva. Eu am zis că ar fi lichid de frînă ca să poată ţine mulţimea în loc.
În faţa mea o doamnă freca la subraţ  hampa(lemn metaforic) unui steag chinuindu-se să o vadă toată lumea. Şoldurile ei narcotice păreau mai probagandistice decît unduirea steagului, iar fesele îţi lăsa impresia că  te afli lîngă o junglă prietenoasă. Sînii îi jucau ca într-o piesă de teatru în care personajele principale erau două ţîţe, fiecare cu cîte o zmeură la centru. I-am văzut şi multele fire de păr ce înconjurau hampa cu dragoste.


Am plecat de la miting cu nodul în gît, adică învinşi. Este foarte greu să mai resuscitezi viitorul după ce a fost măcelărit.
Ulterior, dintr-o gazetă locală, am aflat că doamna a rămas însărcinată, dar nu scria cu cine, cu steagul, cu partidul sau cu şeful organizaţiei locale. Tot din ziar am aflat că a depus o plîgere la poliţie pentru tentativă de  viol. Cert este că a fost exclusă din partid pentru rele tratamente aduse steagului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu