duminică, 29 aprilie 2012

Ambulanțele

Înțeleg de ce Raed Arafat e primul în sondaje.În sărăcia lucie în care trăiește românul, și-a închipuit că  ambulanța este salvarea noastră.Dacă ambulanța lui Raed este în stare să-ți salveze viața în zece minute asta nu înseamnă, că aceeași ambulanță, te poate lua din întunericul foamei și te poate transporta la spitalul bunăstării, te poate lua de lângă groaza zilei de mâine și te duce într-un loc luminos.
Asta a fost în mintea pedeliștilor, să facă din această țară o țara a ambulanțelor.Durerile oamenilor să fie cărate cu ambulanțele după dealul acela negru(adica muntele de minciuni) să nu le vadă nimeni, speranțele lor să fie abandonate pe câmpuri aride unde nu există durere de dinți.
Guvernarea care tocmai a asfințit, încerca un vodevil ieftin, mieunatul lor(mai ales al sulfinelor) să devină pentru noi simboluri terestre și cerești.
Habar nu aveau că noi ne ciopleam visele în cariere de piatră, habar nu aveau că noi între noi ne faceam cadouri, manifeste optimiste.
Mă săturasem, în fața teatrelor ambulanțe, la porțile grădinițtelor ambulanțe.Nimeni nu avea grijă măcar să facă curat, să scoată mirosul de morți  din ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu